Eqclusive zijn verheugd om Universal Brush Packs beschikbaar te stellen voor de Grooms prijsuitreiking tijdens het FEI Driving World Championship Valkenswaard 2020

Eqclusive is een bedrijf opgericht met kwaliteit en zorg voor uw dieren hoog in het vaandel. Eigenaar en oprichtster, Marta Kotonska, is de bedenker van de gepatenteerde Eqclusive Packs welke speciaal ontwikkeld zijn voor de verschillende paardenvacht kleuren. Eqclusive borstel pakketten zijn speciaal ontworpen voor de drie belangrijkste vachtsoorten door bij iedere soort de specifieke kenmerken van de vacht te behandelen. De borstel pakketten reinigen de vacht vanaf de huid tot de toplaag en zorgen voor een langdurige glans.

Het assortiment bestaat uit drie kern pakketten: wit/grijs, licht bruin/vos, zwart/donker. Naast deze kernpakketten heeft Eqclusive een universeel pakket gelanceerd geschikt voor elke vachtkleur.

Elke borstel heeft een specifieke naam en moet gebruikt worden volgens de instructies die meegeleverd worden in de verpakking. De eerste borstel is ervoor om diep in de vacht te reinigen tot op de huid en zodoende het vastzittende vuil naar de oppervlakte te brengen. De dichtheid van deze borstel is belangrijk omdat deze ervoor zorgt dat je door de vacht tot op de huid en poriën kan reinigen. De volgende borstels kunnen dan het vuil weg borstelen en de vacht een natuurlijke glans geven. Het gebruik van deze borstels kan bijdragen aan een gezonde vacht en huid van uw paard en tegelijkertijd voor een natuurlijke glans zorgen die u voorheen niet voor mogelijk achtte.

De borstel zijn gemaakt van ethisch verantwoorde paardenharen welke fantastische vachtverzorgingsresultaten boeken. De glans en gezondheid van de vacht die met deze borstels bereikt kan worden is vele malen beter dan welke bereikt kan worden met broze plastic borstels. Onze borstels verbeteren de conditie van de vacht zonder de noodzaak voor synthetische sprays of zalf. Eqclusive is zo overtuigd van hun borstels dat ze een geld-terug garantie geven. Voor het kopen van borstels of meer informatie bezoek dan www.eqclusive.com

Driving Valkenswaard International
graphic-item_white

Sponsors

Sponsor worden? Klik hier voor meer informatie

naar boven