Sponsoren

Denk bijvoorbeeld aan:

  • rubrieksponsoring;
  • een stand ter promotie van uw product of bedrijf in de Promo Village;
  • VIP-hospitality* en entertainment voor u en uw gasten;
  • uitgebreide mogelijkheden voor branding van uw merk op het terrein en rond de wedstrijdpistes.
     

Wilt u zich verbinden als sponsor van dit prachtige evenement? Graag informeren wij u hierover. Neem voor de mogelijkheden en sponsorpakketten contact met ons op of klik hier.

 

Als sponsor van Driving Valkenswaard International verbindt u zich aan een jaarlijkse, internationale menwedstrijd van topformaat in een unieke sfeer. Gedurende de vier wedstrijddagen verwelkomen we zo’n 20.000 bezoekers uit de hele wereld. Driving Valkenswaard International staat zeer hoog aangeschreven op de hippische sportkalender. Niet voor niets betreden alle internationale topteams de piste voor de onderdelen dressuur, marathon en vaardigheid. Naast de individuele wedstrijden is DVI ook host voor de enige officiële landenwedstrijd voor vierspannen die Nederland mag organiseren.

DVI biedt u de mogelijkheden en exposure die u mag verwachten van een internationaal topevent. Graag bekijken we samen met u de mogelijkheden van sponsoring, passend bij uw wensen en ambities.

Hospitality voor VIP-sponsoren - 2021

Driving Valkenswaard International beschikt over een uitstekende hospitalityruimte voor VIP-sponsoren inclusief een spectaculair terras met prachtig uitzicht over de hoofdpiste en 7 van de 8 marathonhindernissen. U vindt er comfortabele zitplaatsen en een exquise catering. U wordt ontvangen door kundige gastvrouwen en –heren. Uw auto parkeert u vanzelfsprekend op gereserveerde en bewaakte plaatsen. 

 

Driving Valkenswaard International
graphic-item_white
naar boven