Groot deelnemersveld op Driving Valkenswaard International

De deelnemerslijst en programma van Driving Valkenswaard International zijn bekend. Maar liefst 30 tweespannen en 30 vierspannen uit 13 verschillende landen zijn aangemeld voor de wedstrijd.

Onder de 30 vierspanrijders is de gehele Nederlandse vierspantop vertegenwoordigd, met onder andere Koos de Ronde en Bram en IJsbrand Chardon. Ook de volledige Duitse vierspantop is aanwezig met onder meer Anna en Christoph Sandmann, Georg von Stein en Michael Brauchle. Uiteraard prijkt de naam van gastheer Boyd Exell ook op de deelnemerslijst.

Sterke competitie

Voor de vierspanrijders is 2022 een WK-jaar en de wedstrijd in Valkenswaard is daar een goede graadmeter voor. Zeker omdat parcoursbouwer Josef Middendorf ook verantwoordelijk is voor de parcoursen op het wereldkampioenschap.

Ook bij de tweespannen komt de ‘crême de la crême’ aan start. Regerend wereldkampioen Martin Hölle won vorig jaar de wedstrijd en is ook nu weer van de partij. Het sterke deelnemersveld bestaat voor bijna de helft uit Nederlandse tweespanrijders (14) waarmee ons land goed is vertegenwoordigd. Het belooft dus zowel bij de tweespannen als bij de vierspannen een spannende strijd te worden.

Driving Valkenswaard International
graphic-item_white

Sponsors

Sponsor worden? Klik hier voor meer informatie

naar boven