Viersterren-status voor Valkenswaard in 2019 en 2020

Na de succesvolle editie van de landenwedstrijd vierspannen in Valkenswaard 2018 heeft de KNHS de viersterren-status (CAIO4*-H4) voor 2019 en 2020 opnieuw toegekend aan Driving Valkenswaard International (DVI). DVI wordt dit jaar gehouden van 29 mei tot en met 2 juni op de terreinen van Exell Equestrian in Valkenswaard.

Blijk van vertrouwen en waardering
“Wij zijn zeer vereerd dat de KNHS ons opnieuw het vertrouwen en de mogelijkheid heeft gegeven om deze viersterren-wedstrijd te organiseren,” vertelt organisator en gastheer Boyd Exell. “Driving Valkenswaard International kent dit jaar de vierde editie. Een menwedstrijd met alle internationale topteams. De viersterren-status levert voor de vierspanrijders extra punten op voor de Wereldbekerkwalificatie ranking. Maar buiten dat: het is voor ons een blijk van vertrouwen en waardering.”

Top internationale mensport vertegenwoordigd
Tijdens Driving Valkenswaard International gaat de top van de internationale mensport (twee- en vierspannen) de strijd met elkaar aan in de onderdelen dressuur, marathon en vaardigheid. Vijf dagen lang zijn Boyd Exell en zijn team gastheer van prachtige mensport. Wereldkampioen Exell start als enige deelnemer voor zijn geboorteland Australië en dingt daarom niet mee in de landenwedstrijd, aangezien een team uit minimaal twee en maximaal drie leden moet bestaan. Maar dit maakt de strijd er niet minder om; de deelnemers nemen het naast de landenwedstrijd ook tegen elkaar op in het individuele klassement.

Gratis toegankelijk voor de hele familie
Driving Valkenswaard biedt vijf dagen programma met meer dan alleen spectaculaire, internationale hippische topsport. Zo is er een spectaculaire Bicycle Challenge. Maar de menners nemen het ook buiten het parcours tegen elkaar op in een echte krachtmeting: de Tug of War (touwtrekken). Bovendien is het een gratis toegankelijk evenement voor de hele familie met voldoende vertier voor de kinderen en het gezellige Promo Village met eten, drinken en lifestyle.

Driving Valkenswaard International
graphic-item_white

Sponsors

Sponsor worden? Klik hier voor meer informatie

naar boven