Zilco Europe Ltd sponsor van FEI Wereldkampioenschap vierspannen Valkenswaard 2020

Zilco Europe  Ltd bevestigt dit jaar met veel plezier een belangrijke sponsoring tijdens het FEI Wereldkampioenschap Vierspannen 2020 in Valkenswaard. Dit WK vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober.

De in Australië geboren Boyd Exell - vijfvoudig wereldkampioen en negenvoudig Wereldbekerwinnaar- en zijn team organiseren het  FEI wereldkampioenschap vierspannen Valkenswaard 2020. Het evenement wordt gehouden op Boyd’s eigen terreinen, Exell Equestrian.

Dit jaar zal als gevolg van de COVID-19 pandemie, geen publiek tijdens de wedstrijd worden toegelaten, maar mensen kunnen de hele wedstrijd volgen via een live streaming.

Zilco  Europe Ltd biedt als prijzen vouchers aan tot een waarde van 1.000 euro voor dit kampioenschap en levert statiedekens voor de winnaars.

Het FEI Wereldkampioenschap vierspannen brengt het hoogste niveau aangespannen paardensport met rijders van wereldklasse in de prachtige Nederlandse omgeving.

Sinds 1962 maakt Zilco hoogwaardige kunststof tuigen die worden gebruikt door professionals op internationale wedstrijden en door recreatiemenners. Zilco wordt gezien als een wereldleider in de markt voor aangespannen rijden en voor een verscheidenheid aan andere hippische disciplines zoals endurance en de draf- en rensport.

Voor meer informatie over het Zilco assortiment u terecht op www.zilco.net

Photograph: Amy Mundell 

Driving Valkenswaard International
graphic-item_white

Sponsors

Sponsor worden? Klik hier voor meer informatie

naar boven