Dodson & Horrell officiële Event Sponsor van Driving Valkenswaard International

Dodson & Horrell, Europa’s marktleider op het gebied van paardenvoer, is de officiële Event sponsor van Driving Valkenswaard International (DVI), dat gehouden wordt van 30 mei tot en met 2 juni op de terreinen van vijfvoudig wereldkampioen Boyd Exell in Valkenswaard.

Gedurende het evenement is Dodson & Horrell aanwezig en de winnaars van de verschillende deelnemers rubrieken ontvangen een gratis zak Dodson & Horrell. “Wij vinden het belangrijk om de internationale mensport te ondersteunen en DVI biedt ons een uitgelezen kans om deze steun te onderstrepen. Wij steunen Boyd Exell al vele jaren en zijn verhuizing naar Europa heeft het mede mogelijk gemaakt ons bedrijf verder uit te breiden in Europa en onze producten meer bekendheid te geven bij de menners.”, aldus hoofd Marketing Gemma Schwarz.

Dodson & Horrell steunt DVI al sinds de eerste editie in 2016 en hebben ook voor dit jaar weer hun support toegezegd. Het gerenommeerde bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk staat bekend om hun 80-jaar lange ervaring op het gebied van paardenvoer, supplementen en natuurlijke kruidenproducten. Dodson & Horrell voer wordt gebruikt voor een grote variëteit aan paarden, van springpaarden, dressuur, para dressuur, eventing en menpaarden op het hoogste nationale en internationale niveau alsmede voor recreatiepaarden. Dodson & Horrell biedt een breed scala aan voer dat geschikt is voor paarden en pony’s van elk niveau en voor elk doel.

Dodson & Horrell’s toewijding voor de productie van paardenvoer van de hoogste kwaliteit werd in 1985 beloond met de toekenning van het Royal Warrant (hofleverancier) door Koningin Elizabeth II van Groot-Brittannië.

Driving Valkenswaard International
graphic-item_white

Sponsors

Sponsor worden? Klik hier voor meer informatie

naar boven